Voor Vakantiestunt schreven wij een vacaturetekst met precies de juiste toon.

Toen Vakantiestunt B.V. de functie van zelfstandig reisspecialist ontwikkelde, waren ze op zoek naar een knallende vacaturetekst. 

Welcome to the Office kreeg de opdracht een tekst te schrijven die niet alleen informeert, maar tegelijkertijd enthousiasmeert:

Saaie, statische en ouderwetse vacatures schreeuwen immers niet ‘Dit is een job-of-a-lifetime!’.
Grote kans dat je jouw ideale kandidaat dan niet bereikt.

De oplossing: laat Welcome to the Office je vacaturetekst schrijven… Gegarandeerd succes!

Kom ons team versterken als zelfstandig reisspecialist!

Altijd al graag voor jezelf willen werken en je willen focussen op die ene bestemming waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dat land waar je maar niet uitgesproken over raakt en je het liefst 5 keer per jaar naar toe gaat?

Mooi, want dan zoeken wij jou!

Of je nu alles weet over Mozambique, een echte italofiel bent of twee keer per jaar naar Thailand vliegt… We vinden het allemaal goed, zolang jij maar met passie kan vertellen over jouw lievelingsbestemming: de leukste barretjes, de mooiste uitkijkpunten en de bezienswaardigheden die nu eens niet in de Lonely Planet staan!

Bij Vakantiestunt B.V. helpen wij onze klanten al meer dan 35 jaar met het samenstellen van hun ideale reis: zonvakanties naar Griekenland, roadtrips door Portugal, eilandhoppen in Indonesië, back to basics in Canada, safari-tours door het Krugerpark of duiken bij de Galapagos Eilanden…

Voor de liefhebbers hebben wij tegenwoordig aparte websites voor de afzonderlijke bestemmingen opgezet, die eigenlijk als bestemmingswinkel fungeren.

Wat doet een zelfstandig reisspecialist?

Je functie is zeer afwisselend. In het kort ben je verantwoordelijk voor je bestemmingswinkel: je zorgt voor mooie producten, scherpe prijzen en pakkende teksten. Daarnaast hou je de markt goed in de gaten en laat je je niet aftroeven door de concurrentie.
Je werkt offertes uit, blijft in nauw contact met de klant en handelt iedere boeking van A tot Z af.

Ben je al enthousiast? Leuk!

[…]